Selsethloftet

Selsetloftet er en gårdsbutikk og kafé i vakre omgivelser på en gård i Venneshamn i Inderøy kommune, mindre enn 2 timer nord for Trondheim.

På Selsethloftet blir du ønsket velkommen av Berit Selseth Ramdal – her får du et avbrekk fra en hektisk hverdag. Ta en titt på vareutvalget og unn deg en kaffesup med gode kaker og desserter. Berit lover at dette er en plass du vil komme tilbake til.

GÅRDSBUTIKK

I gårdsbutikken finner du et variert varetilbud som Garn, strikketilbehør, interiør, vesker, matter, lys, ferdig strikk og ferdig sydd, kopper, fat, skåler, blomsterpotter, avlastningsbord og mye mer.

LITEN KAFÉ

Selsethloftet tilbyr kaffeservering med kaker og deserter hver torsdag, fredag og lørdag de er oppe. Her finner du en rolig atmosfære med god stemning hvor du kan slappe av og ta en god prat i trivelige lokaler.

ARRANGEMENTER OG KURS

Selsethloftet arrangerer sosiale kvelder med ulike tema, turer, selskap med skjenkebevilling som f.eks ost og vin kveld. kurs i bl.a potetkakebaking, kransebinding.

AKTIVITETER

Selsethloftet har frisbeegolf som du kan spille når du er der på gården. Hils også gjerne på dyra. Det er også en sti som går fra Selsethloftet der du finner en huske med plass for to - Sett deg ned og nyt utsikten og roen.

Syforeninger, vennegjenger, lag og foreninger må gjerne gjøre avtaler.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: Stengt
Fredag: 13:00-17:30
Lørdag: 11:00-16:00
Søndag: Stengt

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler