Nytt fra Den Gyldne Omvei

image9

10 ting å gjøre langs Den Gyldne Omvei sammen med barna

Om dere tar turen innom Inderøy og Den Gyldne Omvei, så er det også mye man kan gjøre sammen med barna. Turer til fots eller med sykkel. Se dyra som beiter, lag tresnitt hos Nils Aas, ta med fiskestanga eller besøk en av våre flotte badeplasser.
sakshaug-gamle-kirke-foto-fortidsminneforeningen-detalj_51940783232_o

Historiske opplevelser på Inderøy

For historieinteresserte anbefales et besøk til Inderøy. Utforsk de vakre middelalderkirkene og besøk Rostad Gård, hvor et hus fylt med spennende norsk historie venter.
51941992340_0d0cccf53f_b

Steder å spise langs Den Gyldne Omvei i sommer

De spiselige opplevelsene kommer på rekke og rad langs den Gyldne Omvei. Her finner du alt fra nystekt glutenfri bakst, Inderøy sodd i kopp, prisbelønt spekemat og ost til fine dining eller en god kopp kaffe med noe søtt "attåt".
muustrparken_51944740087_o

Kun 10 min fra Steinkjer og Landsskytterstevnet 2024 – unike opplevelser og prisbelønte produkt.

Den Gyldne Omvei og Inderøy er kun en kort kjøretur unna Landskytterstevnet. Kjøp verdens beste ost, besøk gårdsbutikker, koselige spisesteder og senk pulsen med opplevelser for både liten og stor.
_file=Inder_y_yna_Foto_Eline_Gullbrekken_Loftet_1522344640

Skybar på toppen av Inderøy – en unik opplevelse for de fleste

Fra Loftet Skybar på Øyna Kulturlandskapshotell i Inderøy har man panoramautsikt til hele 10 kommuner i Trøndelag. Senk skuldrene og nyt!
image0

Sennepsproduksjon på Berg Gård – de eneste i Norge som dyrker egne sennepsfrø

På den innholdsrike gården i Inderøy dyrkes det nå også sennepsfrø, som den eneste sennepsprodusent i Norge med dyrking på egen jord. Når sennepsåkeren er i full blomst, vises den solgule åkeren på lang vei.
hvard-gausen-utenfor-slakteributikken---indery-slakteri_51940367682_o

NM i kjøttprodukt – medaljefangst til Inderøy Slakteri

Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret i mai Norges beste produkt innenfor grill- og spekemat segmentet, og Inderøy Slakteri fikk hele syv medaljer på produktene sine.
gangstad_nidelven_bl-1200x800

Verdens beste ost lages på Inderøy

Nidelven Blå Fra Gangstad Gårdsysteri vinner hele oste-VM 2023. oktober går Nidelven Blå til topps og slår da ut 5501 andre oster og blir kåret til verdens beste ost under World Cheese Awards 2023 i Trondheim Spektrum.
unnamed

Ledige stillinger langs Den Gyldne Omvei

Sommeren nærmer seg, og Inderøy åpner dørene for spennende muligheter! Vi leter etter dyktige og engasjerte kandidater til flere ledige stillinger innenfor ulike felt. Opplev en sommer fylt med utfordringer og vekst
28.06.2012 (6)

Brosjyren vår for 2024

Les deg opp om våre opplevelser i årets brosjyre. Se kart over Inderøy, og planlegg en dag, en uke eller et helt liv langs Den Gyldne Omvei.