Skybar på toppen av Inderøy – en unik opplevelse for de fleste

Fra Loftet Skybar på Øyna Kulturlandskapshotell i Inderøy har man panoramautsikt til hele 10 kommuner i Trøndelag. Senk skuldrene og nyt!

DATO:

juli 3, 2024

LOFTET LOUNGE – SKYBAR

Lofte Lounge er den mest luftige baren i Inderøy. Lun stemning, gode sitteplasser og store vinduer fra gulv til tak som åpner for den spektakulære panoramautsikten ut over Trondheimsfjorden som Øyna er kjent for.

Loftet Lounge er et sted hvor du som gjest kan kose deg både før og etter middag. Eller bare komme innom for å nyte et glass. Det serveres mest mulig kortreist og lokalt også i baren med norsk brennevin og lokalt blandevann. Her er de satt sammen spennende lokale smaker fra Trøndelag og Inderøy. De serverer også et bredt utvalg med alkoholfrie drinker.

SIGNATURDRINK

Sirupen til Signaturdrinken “Inderøyningen” har de laget selv fra løvetann som også er Inderøy sin kommuneblomst. Kortreist og nydelig!

 

VELKOMMEN OPP I HØYDEN

Med en fantastisk utsikt utover Trondheimsfjorden og 10 kommuner, kan du nyte søte, sure og friske smaker på Loftet. Velkommen innom - Baren er åpen også når det er selskap og bryllup på huset.

Anbefaler å dobbeltsjekke om det er åpent før dere tar turen. Se her