Øyna Kulturlandskapshotell

På taket av Inderøy ligger Øyna. Her finner du overnatting i unike rom som er bygd inn i bakken, en flott restaurant, skybar, selskapslokale i vikingstil, konferanseavdeling og uteaktiviteter for store og små.

UTSIKT TIL 10 KOMMUNER

Fra høyden Øyna ligger på, har du fantastisk utsikt til hele 10 kommuner. Restauranten Litjstua har store panoramavinduer, så du tidvis føler at du sitter ute når du sitter inne. 90% av råvarene som serveres fra kjøkkenet kommer fra det trønderske spiskammer.

LOKALE PRODUKTER PÅ MENYEN

På menyen står dagens kjøtt/fisk og tradisjonelle retter som burgere, smørbrød og salater, i tillegg til herlige desserter. I samtlige retter finner du ingredienser produsert av medlemmer i Den Gyldne Omvei på Inderøy.

ØYNA KULTURLANDSKAPSHOTELL – OVERNATTING MED UTSIKT MIDT I KULTURLANDSKAPET.

Her kan du bo i moderne rom i flotte omgivelser integrert i landskapet. Vi har 18 spektakulære hotellrom hvorav 2 er suiter. Hvert rom har store vinduer og egne balkonger og rommene henger ut over landskapet som gir deg følelsen av å sveve.

For rombestilling:
Online booking Øyna kulturlandskapshotell

LOFTET LOUNGE – SKYBAR

Øyna bygd i høyden og åpnet Lofte Lounge, som vi vil påstå er den mest spennende baren i mils omkrets. Store vinduer i baren sørger for at du kan nyte den samme fine panoramautsikten utover Trondheimsfjorden som er Øyna er kjent for.

Loftet er et sted hvor du som gjest kan kose deg før og etter middag. Eller bare komme innom for å nyte et glass. Det blir mest mulig kortreist og lokalt også i baren med norsk brennevin og lokalt blandevann. Sirupen til Signaturdrinken “Inderøyningen” har de laget selv fra løvetann.
Baren er åpen også når det er selskap og bryllup på huset.

SPENNENDE SELSKAPSLOKALER

Langhuset på Øyna er perfekt til selskaper som bryllup og bursdager. Huset kan ta imot opp til 150 gjester, og den unike konstruksjonen skaper en helt spesiell stemning. Perfekt for lystige lag.

For den som ønsker å lade opp til middagen, har Øyna flere morsomme uteaktiviteter, som natursti og fotball-golf. For de minste er det også en flott sandkasse å leke i.

KURS OG KONFERANSE

Kom og opplev Øynas flotte konferansefasiliteter. Med Innherreds flotteste utsikt kan opptil 60 kurs- og konferansegjester ha lærerike kursdager med deilig lokal mat til.

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Øynavegen 60, 7670 Inderøy

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler