Sund Sommerhotell

Sommerhotellet drives av Sund folkehøgskole og ligger vakkert til ved Trondheimsfjorden, med gangavstand til Straumen. Vi tar imot forespørsler for andre tidspunkt 1. januar - 31. mai
Sund Sommerhotell: 1. juni - 15. august

OVERNATTING
Det er overnattingsplasser for ca 100 personer, med eller uten bespisning. Du kan bestille både enkeltovernattinger og overnatting for større grupper. Rommene har enkel og god standard. På hver etasje er det dusjer og toaletter.

Du kan bestille til frokost. Det er også et oppholdsrom med kjøkken dersom du ønsker å lage din egen frokost eller andre måltid.

Vi har noen plasser for bobilparkering.

KJØKKENET ER BASERT PÅ LOKALE OG ØKOLOGISKE RÅVARER

Kjøkkenet på Sund har serveringsmerke i sølv fra Debio, noe som betyr at minst 50% av all mat som serveres er økologisk. I 2016 mottok Sund Folkehøgskole Debioprisen for sitt arbeid med økologisk mat under Den Nasjonale Matprisen 2016.
Kjøkkenet er også et inspirasjonskjøkken for andre storhusholdninger som ønsker å satse på økologisk mat, og arrangerer kurs for andre storkjøkken.

Elbil-lader
Sund sommerhotell har 2 ladestasjon for elbil med betaling gjennom Charge365.

MØTE, KURS OG SELSKAPSLOKALER

Sund folkehøgskole leier ut lokaler til kurs, selskap, bryllup, og annen feiring. når det ikke er elever på skolen. Enkle arrangementer i skoleåret er også mulig.
Kjøkkenet tilbyr svært konkurransedyktige priser og vi skreddersyr etter dine ønsker.

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Telefon: 74 12 49 00 Flagvegen 95, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler