Saga

Rett ved Straumen sentrum ligger SAGA, badehotellet på Inderøy. Her kan du ha både lærerike og avslappende opphold med fjorden som nærmeste nabo. Saga har utendørs sauna, badebrygge og ligger et steinkast fra Sundsand badestrand. Her er kurs og konferanseavdeling, selskapslokale med servering, kunstgalleri, og det arrangeres fotografiske workshoper via Norges største foto workshop-arrangører, NORDphotography.

SAGA ligger vakkert til helt nede ved vannet, der Borgenfjorden møter tidevannsstrømmen som har gitt navnet til tettstedet Straumen. Saga var opprinnelig et sagbruk, derav navnet, og ble i 2012 pusset opp til hotell med kreativt senter, galleri, kurs og selskapslokale. Hotellrommene ble pusset opp igjen i 2023 og fremstår nå i friske toner, med flott fotokunst som dekor på veggene. Du finner og praktiske møterom på SAGA, samt forelesningssal, stort selskapslokale, og et kjøkken som roper etter lange frokoster og lunsjer.

OVERNATTING

De fem hotellrommene på SAGA er smakfullt innredet; gamle gjenstander har fått nytt liv, i miks med moderne komfort, friske farger, og ikke minst fotokunst. Gjenbruk, bærekraft, funksjonelt og komfort har vært fokus. Her finner du blant annet bølgeblikk-vegg hvor materiale stammer fra byggets opprinnelse, og gamle sikringer som nå fungerer som nummerskilt på hotellrommene. Du kan velge mellom familierom, dobbeltrom og enkeltrom. Familierommet har eget bad, de øvrige rommene deler på to store lyse bad, samt har tilgang på ekstra toalett i byggets entre. Det er og muligheter for frisk fjordbad, og i SAGA's utendørs sauna er det og dusjmuligheter.

SAGA SAUNA:

Badstuen, en stilfull og luksuriøs sauna håndlaget av Iglucraft i Estland, er elektrisk fyrt, med badstuovn fra HUUM, og har plass til 10 personer. Saunaen har dusj, og fra terrassen utenfor går det steintrapp rett ned i fjorden for de som ønsker en frisk avkjøling. Saga tilbyr drop-in Sauna. Sjekk drop-in kalenderen på: https://sagasauna.hoopla.no. Gruppeleie/privat leie bestilles ved å ta kontakt med Saga via telefon eller e-mail. Saunaen har egen mat og drikke meny. Dette serveres etter avtale og forhåndsbestilling.

For hotell gjester på SAGA kan man bestille saunatid i resepsjonen. Det tilkommer en kostnad for bruk av saunaen.

MØTESTED FOR MANGE ANLEDNINGER

SAGA er det perfekte stedet for små bedrifter som ønsker å komme seg bort fra vante omgivelser for å drive lagbygging, kompetansebygging eller bare belønne de ansatte med en annerledes utflukt. De typiske oppholdene er dagsamlinger eller lunsj til lunsj-opphold, men vertskapet er fleksibelt og legger til rette for alle slags samlinger.

SELSKAPER

Bryllup, dåp, klassegjenforening, bursdag eller konfirmasjon; SAGA har flotte lokaler for denne typen tilstelninger også. Her skreddersys opplegget etter ditt ønske, og regien på festdagen holdes slik at du kan slappe av og nyte feiringen. På SAGA arrangeres kun ett selskap i gangen, slik at dine gjester får all oppmerksomhet. Prisinformasjon og menyforslag fås ved forespørsel.

AKTIV WORKSHOP-ARRANGØR INNEN FOTO

SAGA er i tillegg hovedsete for Norges største workshop-arrangører, NORDphotography, som arrangerer fotokurs med noen av verdens mest kjente fotografer. Sjekk NORDphotography's tilbud her: https://www.nordphotography.com

I tillegg har SAGA kunstgalleri der det vises flott fotokunst i internasjonal klasse hver sommer.

 

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Telefon: +4795476966 Sundsøya 11, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler