Primstaven

Bokhandel, antikvariat og livescene sentralt på Straumen. Like bak Coop Extra og Shell ligger vårt bokunivers Primstaven bok & antikvariat. I 2. etasje finner du vårt store lokale som bugner av spennende bøker i alle kategorier.

BOKHANDEL OG ANTIKVARIAT

Primstaven Inderøy er, i tillegg til å være en frittstående bokhandel, også et antikvariat. Det vil si at du i tillegg til å få kjøpt alle nye bøker som utgis på markedet, også vil finne et rikholdig utvalg av gamle og spennende antikvariske bøker. Her kan du svippe innom for å kjøpe akkurat den boka du er ute etter, eller vandre hyllelangs på leting etter en bokskatt.

Av kategorier kan vi nevne helse og livsstil, hobby, filosofi, religion, musikk og kunst.

I tillegg til bøker har vi nydelige litterære plakater, vakre notatbøker og krystaller. Vi er også i ferd med å bygge opp en spennende samling lp-plater for samlere eller lykkelige eiere av den gode, gamle grammofonen.

SCENE

Vi arrangerer jevnlig konserter med artister fra inn- og utland. Både intime solokonserter og større oppsetninger med band fungerer flott i vårt lokale.

Lokalet er også godt egnet til kurs, møter og foredrag. Vi ordner oppsett tilpasset gruppestørrelsen. Maks 70 personer med full bord dekning.

Program blir fortløpende lagt ut på vår facebookside og på vår hjemmeside.

KURS OG PRIVATE ARRANGEMENT

Det er mulig å leie vårt lokale til private arrangement. Vi kan ordne med servering og også underholdning dersom det er ønskelig.
Ta kontakt for nærmere info.

FOREDRAG

Vi arrangerer foredrag med forskjellige foredragsholdere og tema.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10:00–18:00
Tirsdag: 10:00–18:00
Onsdag: 10:00–18:00
Torsdag: 10:00–18:00
Fredag: 10:00–18:00
Lørdag: 10:00–18:00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 91 51 06 63 Sundfærvegen 12, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler