Kjerringa me’ Straumen

Kjerringa me` Straumen holder til i det som sannsynligvis er det eldste huset i Straumen, ærverdige Klokkarstu fra 1755.

LUNSJKAFÈ I HJEMMEKOSELIGE OMGIVELSER!

Vi serverer lunsjretter med fisk fra Skarnsundet fisk eller spekemat fra Inderøy Slakteri og deilig lokal drikke til. Vi serverer også søte smaker, der vår egen Kjerringvaffel basert på lokale råvarer med melk fra Åsvang gård og egg fra lokale høner er en spesialitet.  I tillegg har vi pai med frukter fra egen hage og deilig lynghonning på Vang Vestre.

REIS I TIDEN OG NYT ØYEBLIKKET

De mange små stuene i Klokkarstu er møblert i vintage stil. Reis i tid og kjenn på den magiske stemningen i Klokkarstu. Du finner bruktskatter i skuffer og skap og du kan til og med kjøpe med deg kaffekoppen du drikker av og stolen du sitter i.

ARRANGEMENT HELE ÅRET

Kjerringa me’ Straumen er av den sosiale typen og liker å stelle i stand til festlige lag. Det kan være ulike temakvelder som Luciafest, Sommerkveld i Klokkarstuhagen, eller ulike konserter i Klokkarstuhagen.  Følg oss på Facebook for å ikke gå glipp av arrangementene.

Vi er åpen for lukkede lag på bestilling. Vi ordner 3-retters måltider, og lager en hyggelig ramme for ditt selskap. Ta kontakt med oss for avtale.

INDERØYVERT

Kjerringa me’ Straumen er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: Stengt
Fredag: 11:00–16:00
Lørdag: 11:00–16:00
Søndag: 11:00–16:00

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 41 38 77 60 Øvergata 18, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler