Kjerknesvågen Kai

Kjerknesvågen kai- og båtforening holder til ved det flotte kaianlegget på Kjerknesvågen i Inderøy. Her finner du både gjestebrygge, sommerkiosk og den kjente Jekta Pauline. Anlegget er to ganger kåret til en av Norges beste gjestehavner.

KAIOMRÅDE MED MANGE FASILITETER

Om du ankommer i båt, eller på to eller fire hjul, så er turen langs vestsida av Inderøya vakker i seg selv. En stopp i Kjerknesvågen er absolutt å anbefale på en godværsdag !

I sommersesongen er følgende fasiliteter tilgjengelig for besøkende: kiosk, kai, slipp, sitteplasser, grillplass, drivstoffsalg, gjestebrygge, sanitæranlegg, selskapslokaler og badeplass. Nyt den friske sjølufta og det maritime miljøet på kaia. Det er i tillegg noen oppstillingsplasser for bobil og campingvogn, døgnåpent sanitæranlegg og strømuttak. NB! Ingen resepsjon, se kioskens åpningstider. Betalingskasse ved gjestehavna.

En nærbutikk ligger kun 100 meter fra kaiområdet.

Langs strandlinja finner du både strender, badeplasser, og svaberg – eller du kan ligge på sjøen i båt og nyte dagen eller fiske. I nærområdet finnes også flere flotte turstier du kan utforske.

POPULÆRT BÅTTREFF

Den første helga i juli arrangeres Båttreff i Kjerknesvågen. Da kommer båtfolket, ikke bare fra Inderøy men fra hele Trøndelag, for å oppleve kystkultur, platt-dans, god stemning, sjømat i mange varianter og å treffe andre båtentusiaster. På båttreff-lørdagen byr vi opp til fest, med kjente artistnavn!

Kjerknesvågen er flere ganger kåret til Norges nest beste gjestehavn. Vi ønsker både sjøulker og landkrabber velkommen!

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Vågavegen 650, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler