Inderøy Slakteri

Inderøy Slakteri er nok mest kjent for den trønderske nasjonalretten `sodd`, men produserer også en rekke andre, prisbelønte kjøttprodukter. I Straumen sentrum har vi et lite utsalg, her får man kjøpt alt fra ferske kjøttvarer til ferdige middagsretter og tilbehør. Spør os gjerne, vi har høy kompetanse på produktene våre og kommer gjerne med tips.

UNIK OG TRADISJONSRIK PRODUKSJON

Midt i Straumen sentrum på Inderøy ligger både produksjonslokalene og utsalget til det tradisjonsrike Inderøy Slakteri. Her produserer de først og fremst Inderøysodd, som ikke må forveksles med Innherredsodd.

Inderøysodd har vært produsert på samme måte, etter samme oppskrift, siden 1938, og i over 80 år har altså inderøyningene og andre sodd-patrioter kunnet nyte denne trønderske festretten.

LAGER EN REKKE KJØTTPRODUKTER

I tillegg til sodd lager Inderøy Slakteri også flere typer pølser og spekepølser, som grove pølser, Straumpølsa, Stabbursmorr og Elgsalami, samt selvfølgelig de unike og smaksrike kjøttbollene som brukes i sodden. Mange av produktene fra slakteriet har i løpet av de senere årene fått priser eller utmerkelser under NM i kjøttprodukter.

SODD UT TIL FOLKET

Soddet og kjøttbollene fra Inderøy Slakteri fås kjøpt i butikker over stort sett hele landet, mens resten av produktene er å få kjøpt lokalt i Midt-Norge. Slakteriet har også et lite utsalg i Straumen sentrum.

Lurer du på hvor mye sodd, gulrot og potet du må handle inn til selskapet ditt, har Inderøy Slakteri utviklet en soddkalkulator som forteller deg hvor mye du trenger.

INDERØYVERT

Inderøy Slakteri er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10:00–16:00
Tirsdag: 10:00–16:00
Onsdag: 10:00–16:00
Torsdag: 10:00–17:00
Fredag: 10:00–17:00
Lørdag: 10:00–14:00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 74 15 60 00 Meieribakken 4, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler