Inderøy Mosteri

Prisvinnende, ren eplemost fra en av verdens nordligste eplehager. Utsalg fra gården ved eplehagen. Vi tilbyr også omvisning og smaking til større grupper.

Sammen med mange gode venner drive Maren og Yngve et lite eventyr langs Den Gyldne Omvei i vakre Inderøy. Her får du naturlige opplevelser, og ekte produkter servert med lidenskap.

VERDENS NORDLIGSTE KOMMERSIELLE EPLEHAGE

Inderøy Mosetri lager eplemost, sider og andre drikker og frukt med lidenskap og det karakteristiske trønderske været.  Eplene dyrker vi selv i en av verdens nordligste kommersielle eplehager og den korte intense sesongen med lange lyse sommernetter resulterer i friske, syrlige og deilige søte epler.

Vi foredler eplene i våre egne lokaler på gården Oppstu´n – rett nedenfor Øyna Kulturlandskapshotell og Husfrua gårdshotell.

Inderøy Mosteri foredler også andre typer frukt og bær, og unike smaker fra nærområdet og naturen, i tillegg til at vi presser hageeplene til lokalbefolkningen på Innherred og Fosenhalvøya.

GÅRDSBUTIKK

Vi har eget gårdsutsalg med produkter fra området, og produkter vi mener funker sammen med våre drikker.

SMAKINGER OG OMVISNINGER

Vi tilbyr smakinger – både med og uten alkohol. I tillegg kan du bli med på blomstervandringer i sesong, og omvisninger i lokalene.

HEDER OG ÆRE

Inderøy Mosteri vant i 2022 årets produkt i åpen klasse under Trøndersk Matfestival med eplemosten “Zari”. Vinteren 2023 ble “Elstar” kåret til Norges Beste eplemost, og i August samme år vant Elstar drikkekategorien under Trøndersk Matfestival.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10:00–18:00
Tirsdag: 10:00–18:00
Onsdag: 10:00–18:00
Torsdag: 10:00–18:00
Fredag: 10:00–18:00
Lørdag: 10:00–18:00
Søndag: 10:00–18:00

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 93 81 88 95 Sakshaugvegen 36, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler