Inderøy Gårdsbryggeri

Velkommen til gårdsbryggeriet og til en trivelig handel i gårdsbutikken. Vi produserer 28 forskjellige øltyper, eplemost, cider og mjød. Vi arrangerer ølsmaking for grupper og har flere pub-kvelder i løpet året.

Inderøy Gårdsbryggeri ble etablert i 2007 og er et av norges eldste mikrobryggeri. Bare ett annet bryggeri har holdt på like lenge med samme brygger og eiere. Vi startet med tre øltyper og i dag brygger vi nesten 30.

HÅNDVERK I SENTRUM

Vi legger vekt på at ølbrygging er et håndverk og bruker bare enkle hjelpemidler i produksjonen. Som eneste norske bryggeri har vi egenprodusert malt og humle og bruker dette 100% i ett av øltypene.

Inderøy Gårdsbryggeri AS ligger på gården Kvam Østre. I starten ble det brygget i 300-liters tanker i et lite rom på 16 kvadratmeter. I dag brygger vi i 1000-liters tanker i et større rom. Vi er et lite men moderne mikrobryggeri som har spesialisert seg på å lage typeriktige øltyper.

I tillegg til øl produseres også mjød av lokal honning samt eplecider og eplemost av inderøyepler. 10 av øltypene er sterkøl. Disse kan du kjøpe på Vinmonopolet i Inderøy.

Du tilbyr også øl med egen etikett til bryllupp og andre arrangement.

INDERØYØL I BUTIKK

I gårdsbutikken får du i sommersesongen kjøpt ølet mandag-lørdag kl 12 – 17. Inderøy-øl selges forøvrig i mange butikker og vinmonopol i Trøndelag.

Øl er en populær gave, og Inderøy Gårdsbryggeri har gaveesker osom du kan fylle med 2 eller 3 av øltypen og trekasser til 3 eller 6 øl. Vi har også glass med logo og andre ølrelaterte artikler.

BRYGGERILOFTET - SELSKAPSLOKALE

Over bryggeriet har Inderøy Gårdsbryggeri et koselig publokale som vi kaller Bryggeriloftet. Det egner seg også  til selskapslokale. Ta gjerne kontakt for å høre nærmere om pris. På Bryggeriloftet arrangeres det også ølsmaking for grupper etter forespørsel.

Gården Kvam Østre driver med melk- og kjøttproduksjon og danner en idyllisk ramme rundt bryggeriet.

INDERØYVERT

Inderøy gårdsbryggeri er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

 

REIST GRØNT LANGS DEN GYLDNE OMVEI

Reis Grønt symboliserer at en bedrift eller et produkt har minst én offisiell miljøsertifisering. Disse sertifiseringene faller inn under Reis Grønt: Norsk Økoturisme, Svanen, Miljøfyrtårn, ISO 14001, Green Key og Blått Flagg.

 

Inderøy Gårdsbryggeri er sertifisert som Miljøfyrtårn, noe som betyr at de jobber målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.Inderøy og Den Gyldne Omvei er sertifisert som Bærekraftig Reisemål.

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Telefon: 92 25 41 12 Kvamshaugan 48, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler