Berg Gård & Inderøy Brenneri

Gårdsbutikk, selskap og akevittopplevelser. Kun to kilometer fra Kjerknesvågen på Inderøy ligger Berg Gård. I vår landhandel får du kjøpt spennende lokal mat, også ureist kjøtt og rapsolje fra egen produksjon. På låven kan har vi selskaps- og møtelokale, book på forhånd. Da tilbyr vi servering fra egen produksjon. Ute på gården kan man hilse på sauene som er ute å beiter.

LOKAL MAT AV SAU OG GRIS

Berg Gård føyer seg inn i rekka med produsenter av lokal mat med høy kvalitet. Landbruksmessig driver de med vinterfôret sau og frilandsgris. Kjøttet blir foredlet og solgt eller servert i restauranten på gården. I tillegg produserer de korn og karve.

GÅRDSBUTIKKEN “LANDHANDELEN”

I gårdsbutikken “Landhandelen” selger de egenproduserte gårdsmatprodukter, både enkeltvis og i form av flotte gavepakker, i tillegg til andre gave- og interiør artikler. Oppe i restauranten kan opp mot 80 personer kose seg i flotte og røffe omgivelser. På menyen står gjerne det fantastiske kjøttet som er produsert på gården.

INDERØY BRENNERI – AKEVITTOPPLEVELSER

I 2015 etablerte Berg Gård Inderøy Brenneri, hvor de driver med noe så eksklusivt som akevittproduksjon. Etter 116 år produseres det altså igjen en trøndersk akevitt, i form av akevitten fra Inderøy. Produksjonen er en videreforedling av gårdens egen karve produksjon. Gamle tradisjoner og oppskrifter har fått nytt liv, sammen med innovasjon og eksperimentering mot nye og spennende smaksopplevelser innen akevitt.

Som en tilleggs opplevelse i forbindelse med et besøk, arrangerer Berg Gård gjerne for eksempel akevitt smaking for grupper i selveste fatlagret.

INDERØYVERT

Berg Gård / Inderøy Brenneri er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: 11:00–16:00
Fredag: 11:00–16:00
Lørdag: 11:00–15:00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 97 13 14 05 Kjelvikvegen 71, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler