Her kan du ha julebord på Inderøy!

Feir årets julebord på Inderøy i vakre omgivelser. Enten det er med kollegaer, venner eller familie, finnes det mange alternativer. Velg mellom en intim samling eller en festlig aften med overnatting – Inderøy og Den Gyldne Omvei har noe for alle.

AdobeStock_564828582

DATO:

september 4, 2024

Julebord på Jegtvolden Fjordhotell
Fra siste helgen i november til andre helgen i desember ønsker vi å invitere dere til å bli med på et godt, gammeldags, hjemmelaga og tradisjonsrikt julebord på Jegtvolden Fjordhotell. Velkommen til Jegtvolden Fjordhotell -der kvalitet møter nostalgi, og julemagien blir levende.

Jegtvolden tilbyr fleksible løsninger for selskaper fra 2 til 200 personer.


Gourmetopplevelse på Øyna

På Øyna kan du samle venner eller kollegaer til en hyggelig kveld med lokalmat fra Trøndelag. Våre erfarne vinkelnere har satt sammen nøye utvalgte drikkepakker som harmonerer perfekt med maten.
Velkommen til en stemningsfull opplevelse, som dere kan ta med dere videre inn i julehøytiden.

Vi tilbyr tre ulike lokaler – Litjstua, Løa og Langhuset – som kan tilpasses for selskaper fra 2 til 120 personer. Vi sørger for at settingen blir akkurat slik du ønsker, hverken for stor eller for liten.


Autentisk gårdsjul på Berg Gård

På Berg Gård serveres ureist og tradisjonell julemat, laget av gårdens egne frilandsgriser og lam, i det sjarmerende Slakteriloftet.

Dette unike spisestedet har plass til grupper på 8 til 80 personer, og julebordene arrangeres i november og desember. Bestill tidlig for å sikre deg plass!


Julestemning på Bryggeriloftet.
Bryggeriloftet på Inderøy Gårdsbryggeri byr på en unik atmosfære, perfekt for julebord. Her serveres tradisjonell julemat, akkompagnert av et variert utvalg av drikkevarer fra bryggeriets egen produksjon, inkludert alkoholfritt øl, eplemost, øl, cider og mjød.

Bryggeriloftet har plass til 35-40 personer.


Koselig julebord på Saga – hotell og gammelt sagbruk

Senk skuldrene og nyt en koselig julefeiring hos Saga, hvor vi sørger for god mat og stemning i hjemmekoselige omgivelser. Kombiner gjerne julebordet med et møte tidligere på dagen.

Vi tilbyr overnatting i 5 rom med totalt 11 sengeplasser, samt tre møtelokaler med alle fasiliteter. Saga har også en luksuriøs sauna for de som ønsker litt ekstra avslapning.

Vi tar imot grupper fra 8 til 35 personer.


Intimt og hjemmekoselig julebord hos Kjerringa me` Straumen.

Midt i hjertet av Straumen på Inderøy ligger Klokkarstu fra 1755, med tømmervegger som oser av sjarm og levd liv.

Her finner du et hus som innbyr til den gode samtalen rundt bordet mens man nyter hjemmelagd og autentisk mat.

Vi kan ta imot grupper mellom 8-30 personer.


Julelunsj på Husfrua

I julebordsesongen serverer Husfrua julelunsj og 3- retters middag for grupper på over 12 personer.