NM i kjøttprodukt – medaljefangst til Inderøy Slakteri

Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret i mai Norges beste produkt innenfor grill- og spekemat segmentet, og Inderøy Slakteri fikk hele syv medaljer på produktene sine.

DATO:

mai 27, 2024

Mai måned er i utgangspunktet årets festmåned for familiebedriften i Inderøy - da er det høysesong for det som vi i Den Gyldne Omvei (helt subjektivt) mener er verdens beste sodd. I år ble det i følge daglig leder i Inderøy Slakteri, Håvard Gausen, produsert og levert ut over 100 tonn Inderøysodd i mai. De toppet måneden med en solid medaljefangst i NM, helt fantastisk!

 

Vårt medlem i Den Gyldne Omvei, stilte med hele 14 produkt fra sitt sortiment. Inderøy Slakteri vant gull i konkurranse med 255 andre pølseprodukter, og ble samlet belønnet med 3 gull, 2 sølv og 2 bronse - dette er utrolig stas for både Inderøy og Den Gyldne Omvei. Vi heier på lokalproduserte produkt fra Inderøy, og gratulerer vårt medlem med medaljefangsten.

 

Produkt fra Inderøy slakteri som fikk GULL 2024:

- Gauder Grillpølse

- Grove pølser

- Straumpølse

Produkt fra Inderøy slakteri som fikk SØLV 2024:

- Stabbursmorr

- Fennikkelsalami

Produkt fra Inderøy slakteri som fikk BRONSJE 2024:

- Wienerpølse

- Røkt grov pølse

 

Slakteributikk i Inderøy

I Straumen sentrum har Inderøy Slakteri en egen slakteributikk med en innholdsrik ferskvaredisk og høy kompetanse bak disken. Anbefaler alle å ta turen innom!