Ledige stillinger langs Den Gyldne Omvei

Sommeren nærmer seg, og Inderøy åpner dørene for spennende muligheter! Vi leter etter dyktige og engasjerte kandidater til flere ledige stillinger innenfor ulike felt. Opplev en sommer fylt med utfordringer og vekst

DATO:

april 12, 2024

JEGTVOLDEN

Vil du være med å skape fantastiske gjesteopplevelser?

Drømmer du om å jobbe i et fantastisk miljø ved fjorden, hvor hver dag er fylt med muligheter til å gjøre folks opphold uforglemmelig? Da er dette din sjanse! Vi utvider vårt team på Jegtvolden Fjordhotell, og vi leter etter dedikerte og lidenskapelige personer som vil bli en del av vårt eventyr.

Kokk: Bli med på å skape minnerike matopplevelser for våre gjester! Vi søker etter en talentfull kokk som elsker å utforske smaker og skape magi på tallerkenen.

Servitør: Er du en service-stjerne som elsker å glede andre? Her skaper vi god stemning ved å gi gjestene våre topp service og uforglemmelige matopplevelse!

Bartender: Har du lidenskap for mixologi og ønsker å trylle frem de deiligste drinkene? Da ønsker vi å høre fra deg!

Resepsjonist: Har du et bredt smil og et glimt i øyet? Her blir du hotellets førsteinntrykk, perfekt for deg som er glad i å møte nye mennesker!

Nattevakt: Er du en nattugle som trives best når verden sover? Bli med på vårt team og sikre at våre gjester har en trygg og komfortabel natt.

Dette er din mulighet til å bli en del av et inspirerende team som brenner for gode gjesteopplevelser, og skape et godt miljø for gjester og kollegaer. Klar til å ta det neste steget? Klikk på lenken neden  for, søk, og bli med på reisen!

 

SAGA

Vi søker etter personer fra 16 år som ønsker å være endel av vårt sommerteam på SAGA.

Arbeidsoppgavene er allsidige og dekker alt fra renholdt og klargjøring av hotellrom, og fellesarealer på SAGA inkludert vår sauna. Innsjekk/ utsjekk av gjester, servering, gallerivakt, og annet forefallent arbeid innomhus og utomhus.

Du må være serviceinnstilt, arbeidsom, selvstendig, løsningsorientert, ryddig, og nøye.

Du vil få vakter fordelt over Juni-Juli-August med arbeidstid fra 5-8 timer om dagen. Sommerhjelper vil og få tilbud om å jobbe vakter ut over høst/ vinter. Vi lønner iht til gjeldende tariff. Søknad sendes til post@sagainderoy.com

 

ØYNA

Er du en servitør som er opptatt av å skape minneverdige øyeblikk for gjester?

Bli med i gjengen vår!

send din CV og søknad til post@øyna.no

 

INDERØY MOSTERI

Inderøy Mosteri vokser og nå trenger vi hjelp.

Siden oppstarten i 2019 har vi vokst jevnt og trutt. Kanskje litt for fort til tider, men vi har klart å holde hodet over vannet. Det er fortsatt ingen gullgruve, men vi har det bra på jobb, leker og ler, har varierte arbeidsdager, og vi baner vei i upløyd landskap i Trøndelag. Vi lyser ut en prosjektstilling/engasjement som i utgangspunktet varer til nyttår. Stillingen blir sannsynligvis forlenget.