7-retters vegetaraften med Nils Flatmark

Innherreds første Vegetaraften på toppen av Inderøy.

Skjermbilde 2025-04-29 kl. 16.23.02

Når vi først skulle gjennomføre Innherreds første vegetaraften- med fantastiske lokale råvarer, ble den anerkjente kokken Nils Flatmark vår perfekte match!
Nils er godt kjent for sin lidenskap for lokal mat og bærekraftige matlagingsteknikker – noe som passer Øyna sine verdier og vår matfilosofi som vi jobber etter hver dag perfekt.

Nils Flatmark er tidligere soussjef på Britannia Hotel, og vinner av Årets Grønne kokk 2023 (sammen med Espen Laumann). Denne kjøkkensjefen startet sin kokkekarriere hos Arne Brimi på Vianvang, og er en inspirasjon for andre innen bransjen.

Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.
Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet?

Praktisk informasjon

Når:
23.05.2025 18:00-23:55

Kategori: Annet

Adresse: Øynavegen 60, 7670 Inderøy

Priser/billetter/påmelding

Pris 7-retters vegetaraften med sesongens beste lokale råvarer.
NÃ¥r: 23.mai 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell

Gå til billetter/påmelding

Arrangør

Se mer informasjon om arrangøren

Arrangørens nettside

E-post: post@oyna.no

Kart

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler