Berg Gård & Inderøy Brenneri

Midt i det frodige kulturlandskapet på Kjerknesvågen i Inderøy, og med utsikt over Beitstadfjorden ligger Berg Gård. Det aller meste av det som dyrkes på åkrene, vokser vilt, og som produseres fra vårt husdyrhold, foredles og selges ved gården. Her finnes både brenneri & bryggeri, spisested og gårdsbutikk. Velkommen til oss!

Her drives det med sau og frilandsgris, og gården huser både eget slakteri, gårdsmatkjøkken, spisested og gårdsbutikk. I gårdsbutikken er det mulig å kjøpe en rekke produkter fra gården, alt fra gårdens kjøttprodukter av lam og frilandsgris til sennepsprodukter og rapsolje fra vår egen merkevare Inderøy 64° Nord. Vi tilbyr også akevittglass fra Inderøy Brenneri, samt et rikholdog utvalg av lokalmat og smakfulle produkter fra andre produsenter. Under sommersesongen (16.juni-16.august) har vi også sommerkafe med enkel servering i tilknytning til gårdsbutikken. Alle rettigheter.

Åpningstider for gårdsbutikken i 2025: 
29.mars - 14.juni: Tor-fre 11-16, lør 11-15 
Gårdsbutikk og sommerkafé: 16.juni - 16.august:  
Man-fre 11-16, lør 11-15. Søndagsåpent 20. og 27. juli 11-16 
21.aug-18.okt: Tor-fre 11-16, lør 11-15 
Julebutikk: 1.nov-23.des: Man-fre 11-17, lør og søn 11-16 

Serveringslokalet Slakteriloftet, et spisested med sjarm og sjel får du nyte mat og drikke i stemningsfulle omgivelser. Det serveres lunsj eller middag basert på våre egne råvarer - kortreist blir faktisk ureist for oss. Slakteriloftet passer perfekt til alt fra små selskaper til større festlige lag. Alle rettene serveres som buffet. Åpent på bestilling hele året (min.12 pers)

Ta gjerne kontakt for å avtale servering og opplegg som passer for deg og dine gjester. Kan kombineres med akevittopplevelser på gården. 

(Åpningstider i det gule feltet gjelder for gårdsbutikken.)

Slakterloftet spisested og akevittsmaking MÅ FORHÅNDSBESTILLES! 

Send en forespørsel på e-post til info@berg-gaard.no

  

På Berg Gård finner du Inderøy Brenneri - et lite, men ambisiøst destilleri. Inderøy Brenneri ble etablert i 2015, og gjenopptok akevittproduksjonen på Inderøy etter116 år.

Hovedkrydderet i alle akevittene er gårdens egenproduserte karve, supplert med smakstilsetninger hentet fra den rike floraen rundt gården.

Den Gyldne Aquavit er verdens første akevitt laget utelukkende på norske råvarer, og alle ingrediensene er høstet langs Den Gyldne Omvei, blant annet løvetann, granskudd, kvann, mjødurt og lokal honning.

Akevitten har mottatt flere internasjonale utmerkelser, og ble kåret til Årets Drikke under Matfestivalen i Trondheim i 2024. I dag produserer brenneriet over 25 ulike akevitter, alle laget for hånd, og med stor bevissthet rundt råvare.

Vil du bli med akevittbonden inn i fatlagret og høre mer om produksjonen og historien bak? Ta kontakt for å avtale akevittsmaking.

 

Inderøy 64 grader nord er gårdens egen merkevare. Med stadig lengre vekstsesong har det åpent seg nye muligheter, og Berg Gård er i dag verdens nordligste produsent av både raps og sennep. Etter tresking tørkes og renses frøene, før de foredles videre. Rapsfrøene kaldpresses til en gyllen rapsolje. Oljen er rik på sunne fettsyrer av omega-3, har en deilig nøtteaktig smak med et hint av sitrus, og er ideell til salater, marinader, supper og lett steking.

Berg Gård er de eneste i Norge som dyrker sennepsfrø. De gule og brune frøene blir brukt i ulike typer sennep. I tillegg til egne frø, de ulike sennepen smakstilsatt med krydder, honning og gårdens egen akevitt. Alle produkter under 64 grader nord er laget med naturlige råvarer- helt uten tilsetningsstoffer.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: 11:00–16:00
Fredag: 11:00–16:00
Lørdag: 11:00–15:00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 97 13 14 05 Kjelvikvegen 71, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler