Inderøy Gårdsbryggeri

Velkommen til gårdsbryggeriet og til en trivelig handel i gårdsbutikken. Vi produserer 28 forskjellige øltyper samt cider, mjød og eplemost. Vi arrangerer ølsmaking for grupper og produserer øl med egen etikett til spesielle anledninger.

Inderøy Gårdsbryggeri ble etablert i 2007 og er et av norges aller eldste mikrobryggeri.  Vi startet med tre øltyper og i dag brygger vi 28.  10 av disse er sterkøl.

HÅNDVERK I SENTRUM

For oss er ølbrygging et håndverk og vi legger vekt på å bruke bare enkle hjelpemidler i produksjonen. Som eneste norske bryggeri har vi egenprodusert malt og humle og bruker dette 100% i en av øltypene.

I tillegg til øl produseres også mjød av inderøyhonning samt eplecider og eplemost av inderøyepler.

Vi tilbyr også øl med egen etikett til bryllup og andre spesielle anledninger.

I starten ble det brygget i 300-liters tanker.  I dag er vi et lite men moderne mikrobryggeri som brygger i 1000-liters tanker.  Vi har spesialisert oss på å lage typeriktige øltyper.

INDERØYØL I BUTIKK

I Gårdsbutikken vår får du i sommersesongen kjøpt ølet mandag-lørdag kl 12 – 17. Resten av året er det bare å ta kontakt for en trivelig handel når det passer deg.  Inderøy-øl selges i mange butikker og vinmonopol i Trøndelag.

Øl er en populær gave og Inderøy Gårdsbryggeri har gaveesker som du kan fylle med 2 eller 3 øltyper og trekasser til 3 eller 6 øl. Vi har også glass med logo og andre ølrelaterte artikler.

BRYGGERILOFTET - SELSKAPSLOKALE

Over bryggeriet har Inderøy Gårdsbryggeri et koselig publokale som vi kaller Bryggeriloftet. Det brukes også som selskapslokale. Ta gjerne kontakt for å høre nærmere om pris. På Bryggeriloftet arrangeres det også ølsmaking for grupper samt pubkvelder og konserter.

KVAM ØSTRE

Inderøy Gårdsbryggeri ligger på gården Kvam Østre. Gården driver med melk- og kjøttproduksjon og danner en idyllisk ramme rundt bryggeriet.

INDERØYVERT

Inderøy gårdsbryggeri er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

 

REIS GRØNT LANGS DEN GYLDNE OMVEI

Reis Grønt symboliserer at en bedrift eller et produkt har minst én offisiell miljøsertifisering. Disse sertifiseringene faller inn under Reis Grønt: Norsk Økoturisme, Svanen, Miljøfyrtårn, ISO 14001, Green Key og Blått Flagg.

 

Inderøy Gårdsbryggeri er sertifisert som Miljøfyrtårn, noe som betyr at de jobber målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Inderøy Gårdsbryggeri og Den Gyldne Omvei er sertifisert som Bærekraftig Reisemål.

ÅPNINGSTIDER

KONTAKT

Telefon: 92 25 41 12 Kvamshaugan 48, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler