Gangstad Gårdsysteri

Gangstad Gårdsysteri ligger på Sandvollan, midt mellom Inderøy sentrum Straumen, og Steinkjer (4 min kjøring fra E6). På Gangstad produseres ost og iskrem av gårdens ferske kumelk. Velkommen innom gårdsutsalget - her får du kjøpt verdens beste ost, deilig iskrem og tilbehørsprodukt.

SUKSESS SIDEN 1998

Gangstad Gårdsysteri ble etablert i 1998, og har siden skåret høyt i et utall konkurranser. Gullmedaljer har kommet på rekke og rad samtidig som flere og flere kunder har blitt trofaste tilhengere. Her lages Gangstad Salatost, Snadderost, Edel Blå, Nidelven Blå, Himmelsk Blå, Edel Hvit, Camembert, Karveost, Granstubben og Krydderost. De lager også gode marmelader tilpasset alle ostetyper, et utvalg kjeks og en nydelig yoghurt naturell.

ISKREM I TILLEGG TIL OST

 

I 2008 startet de også med produksjon av iskrem. Gangstad produserer nå fløteis, yoghurtis og sorbé med en rekke smaker, blant annet vanilje, sjokolade, lakris, kaffe&Whisky, bringebær, blåbær, sitron og Is med Skjenning. Utvalget varierer etter årstidene. I sommersesongen kan du nyte is i det idylliske tunet på gården.

Har du tatt Hurtigruten de siste årene mellom Trondheim og Rørvik, er sjansen stor for at du også har blitt tilbudt gårdsis fra Gangstad.

GÅRDSBUTIKK PÅ TUNET

Gangstad har en av flere flotte gårdsbutikker langs Den Gyldne Omvei. Der selger de foruten sin egen ost og iskrem, produkter fra andre gårdsmatprodusenter. I gårdsbutikken selges det også smakfulle gavepakker, som er populære gaver både til jul og alle feiringer resten av året. Gårdsbutikken på Gangstad er åpen mandag til fredag. I helger og på helligdager holder de stengt.

INDERØYVERT

Gangstad er sertifisert som InderøyVert. En InderøyVert-bedrift er en bedrift som er kurset i vertskap, lokalhistorie og reiselivstilbudet på Inderøy.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 09:00–15:00
Tirsdag: 09:00–15:00
Onsdag: 09:00–15:00
Torsdag: 09:00–15:00
Fredag: 09:00–15:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 74 15 64 45 Nessetvegen 11, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler