Bunadsaum

Bunaden er et festantrekk som aldri går av moten, og dagens drivere av Bunadsaum på Inderøy er 3. og 4. generasjon som produserer de detaljrike bunadene.

DAME- OG HERREMODELLER

Bunadsaum produserer både Nord-Trønderbunad, Norsk Fjellbygdbunad og mannsbunaden fra Namdalen. Kvinnemodellene av Nord-Trønderbunaden leveres i både blå, rust og burgunder, mens mannsversjonene leveres i svart og blå. Fjellbygdbunaden leveres i blå og off-white. I tillegg til å produsere alle disse bunadene har Bunadsaum utleie av Nord-Trønderbunaden.

LEVENDE BUTIKK MED STORT UTVALG

Besøker du lokalene til Bunadsaum får du ikke bare se en mengde imponerende håndverk hengende i butikken. Det er også mulig å se bunader bli sydd oppe i produksjonsavdeleingen. Der sitter bunadssyersker og sirlig syr på det som ender opp som de flotte festantrekkene.

I lokalene kan du også se en utstilling med tidligere og dagens bunader. Når du besøker Bunadsaum anbefales du også å ta turen langs resten av Den Gyldne Omvei og de mange opplevelsene som venter der.

Skal du bestille bunad hos Bunadsaum må du beregne 10 til 12 måneder leveringstid.

HJELP TIL EGEN BUNAD

Ønsker du å sy din egen bunad kan du likevel få god hjelp av Bunadsaum. I tillegg til stoffmateriellet får du selvfølgelig kjøpt alt du trenger av sølv og tilbehør i butikken, som ligger i sentrum av Inderøy; Straumen.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 08:00–18:00
Tirsdag: 08:00–16:00
Onsdag: 08:00–16:00
Torsdag: 08:00–16:00
Fredag: 08:00–16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

KONTAKT

Telefon: 74 15 30 23 Helgesenbakken 3, 7670 Inderøy Gå til nettside

Kart fra Google Maps

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å se kart fra Google Maps.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler