Åpningstider:
Lør 13. aug 17:30 - 01:00Lokasjon:
Hylla Vel BryggeVi inviterer til Dampskibsbrygga på Hylla, til en helaften fylt av ølsmaking med Inderøy gårdsbryggeri, 3-retters middag servert av God mat lokalt og foredrag med Ane Marit Willmann fra Villnis, om bruk av ville vekster i ølbrygging.
Kvelden avsluttes med pub og live musikk.
Kvelden avsluttes med pub og live musikk.
Billettpris er 1100,-
Det er bindende påmelding som gjelder, dette gjøres hos God mat lokalt enten på melding, telefon eller på butikken.
Det er kun 50 plasser ledig til selve ølsmakingen med middag, så her gjelder det å være rask!
Det er bindende påmelding som gjelder, dette gjøres hos God mat lokalt enten på melding, telefon eller på butikken.
Det er kun 50 plasser ledig til selve ølsmakingen med middag, så her gjelder det å være rask!
Etter middag ca. 21:30 vil dørene åpnes for dere som vil komme på pub med live musikk, hvor det også vil selges både snacks og nattmat. Inngangsbillett til kun pub selges ved døren og er 100,-
Kveldens program:
17:30 – 19:00
Ølsmaking og historiefortelling med Inderøy Gårdsbryggeri.
17:30 – 19:00
Ølsmaking og historiefortelling med Inderøy Gårdsbryggeri.
19:00 – 21:30
3-retters middag med øl til maten.
Ane Marit Willmann fra Villnis holder ett lett foredrag underveis, om bruk av ville vekster i øl-brygging.
3-retters middag med øl til maten.
Ane Marit Willmann fra Villnis holder ett lett foredrag underveis, om bruk av ville vekster i øl-brygging.
21:30 – 01:00
Pub og live musikk
Pub og live musikk
OBS: Arrangementet har 18års aldersgrense