8. desember

Inderøy Slakteri

Logo Inderøy slakteriInderøy Slakteri AS er en gammel tradisjonsrik familiebedrift med over 75 års drift innen kjøttbransjen.

Det beste fra trøndersk matkultur

Da Jonas Pedersen startet Inderøy Slakteri AS i 1938, var det med to tomme hender og en kniv. Målet var å foredle oppskriftene og kunnskapene til de lokale bygdekokkene til den best mulige smaksopplevelsen. I dag kombinerer Inderøy Slakteri gamle oppskrifter og håndverkstradisjoner med moderne produksjonsutstyr.

Vårt hovedprodukt har alltid vært, og vil nok alltid være, Inderøysodd. I tillegg produserer vi blant annet spekemat, farseprodukter, kjøttkaker, karbonader og pølser. Alt baseres selvsagt på gode, lokale råvarer og lokale mattradisjoner!

Konkurransen

Dagens spørsmål var hvilken spekepølse som slakteriet selger mest av. Riktig svar er stabursmorr.

Dagens vinner er Kjell fra Hauge i Dalane.